Nieuws Limburg Petitie: Wij staken niet!

Petitie: Wij staken niet!

Petitie: Wij staken niet!

Net zoals de andere werkgeversorganisaties is Unizo-Limburg verbolgen over het voornemen van de vakbonden om aanstaande vrijdag, en bij uitbreiding ook de rest van de winter, te gaan staken tegen de begrotingsplannen van de nieuwe regering. “Niet staken maar juist harder werken is de énige remedie om deze onzekere tijden versterkt door te komen,” zegt directeur Joël Stockmans. “Gelukkig hoor ik dit ook meer en meer uit de hoek van de ‘werkende mens’. Waarom houdt de vakbond daar geen rekening mee?” Stockmans roept iedereen die zijn mening deelt op een petitie te tekenen die Unizo heeft opgezet. “Het doel is om tegen vrijdag meer mensen te verzamelen dan de vakbonden op de been kunnen brengen in Brussel. Daarmee geven we aan dat er ook andere manieren zijn om ongenoegen over de begroting te tonen dan de economie lam te leggen,” aldus Stockmans. “Want laat ons wel wezen, ook voor ons staan er een aantal ingrepen wel en niet in de plannen die we liever anders hadden gezien.”

Wie de petitie wil steunen kan klikken op deze link: www.wijstakenniet.be. Rechts bovenaan staat de teller van de mensen die dit al eerder hebben gedaan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.