Nieuws Limburg Peumans benoemd tot ere-bestuurder bij Voka Limburg

Peumans benoemd tot ere-bestuurder bij Voka Limburg

Peumans benoemd tot ere-bestuurder bij Voka Limburg

Hugo Peumans , de oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van ASAP HR Group werd door de raad van bestuur van Voka Limburg benoemd tot ere-bestuurder. Peumans was er 16 jaar lid van die raad van bestuur en maakte 15 jaar deel uit van het bestuurscomité. De andere ere-bestuurders zijn: Cyriel Vanden Dries (erevoorzitter, Encare), Mevr. Tony Baert-Martens (Concentra), Lambert Geerkens (Geerkens), Armand Hoeck (Generale Bank), Roger Langenaken (Arcelormittal) en Luc Leenders (Holleen).

Hugo Peumans ging in 1979 aan de slag als zelfstandig personeelsadviseur. Hij richtte de bvba ’Sociaal Adviesbureau Peumans‘ op, kortweg SAP. Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een grote speler in de HR-markt met 58 vestigingen in België en 270 vaste medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.