Nieuws Limburg Peusens, Davo en Bruyninx kunnen dikke prijs winnen

Peusens, Davo en Bruyninx kunnen dikke prijs winnen

Peusens, Davo en Bruyninx kunnen dikke prijs winnen

Welke autodealer verzorgt zijn professionele klanten het best? Dat zal op 5 juni in Brussel bepaald worden in de wedstrijd Fleetdealer van het Jaar. Er zijn 3 finalisten uit Limburg die zich aangemeld hebben: Garage Peusens (Hasselt), Davo (Tongeren en Sint-Truiden) en Groep Bruyninx (Hasselt).

Het is voor de tweede keer dat Link2Fleet de awards toekent in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. De prijs wordt uitgereikt aan de concessiehouders die er een erezaak van maken om hun professionele klanten een uitzonderlijke service te bieden.

Van alle inzendingen is er een voorselectie gemaakt. Via de website kan iedereen een stem uitbrengen op zijn favoriete garage (even scrollen naar onderste deel van pagina). De Limburgse kandidaten om de prestigieuze onderscheiding binnen te halen zijn Skoda-dealer Peusens, BMW-garage Davo en multimerkengroep Bruyninx. Uiteraard stemt u dus voor één van deze drie… Doen!

Op 18 mei zullen van ieder gewest de 3 dealers met het meeste stemmen overblijven. Zij mogen naar de award-show op 5 juni in Brussel. Uiteindelijk zullen het de aanwezige vlootbeheerders in de zaal zijn, die de algemene winnaar verkiezen. Thumbs up!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.