Nieuws Limburg PFL geeft ruimtes extra dimensie met licht

PFL geeft ruimtes extra dimensie met licht

PFL geeft ruimtes extra dimensie met licht

Licht is een belangrijk, zo niet het belangrijkste element om ambiance te creëren op een event of feest. En dat beseft ook PFL. Terwijl de zaak uit Beerse vroeger spots verkocht, brengt het nu sfeer aan de man. Met gedecoreerde lichtelementen en practical lights vormt PFL belangrijke blikvangers of zelfs hele gebouwen om tot een visueel spektakel. Met bewegende lichten kan er nog een stapje verder worden gegaan. Afhankelijk van de locatie krijgen ruimtes zo een heel andere gedaante. Dankzij een goede voorbereiding en een ervaren team met kennis van zaken weet PFL bovendien op voorhand waar de lichten moeten komen en welke lichtsterkte er nodig is.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Als trouwe audiovisuele partner van onze Made in Live-events, zal PFL ook de sfeer op Made in Kempen Live op 1 maart bepalen.

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.