Nieuws Limburg Philippe Verbeeck nieuwe topman van Ford Genk

Philippe Verbeeck nieuwe topman van Ford Genk

Philippe Verbeeck nieuwe topman van Ford Genk

Philippe Verbeeck uit Beringen is door Ford Genk aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt Guy Martens op die de assemblage-activiteiten bij Ford in de Verenigde Staten zal gaan leiden.

Guy Martens, de huidige nummer één van Ford Genk, heeft een uitdagende promotie aanvaard als Director Manufacturing, Vehicle Assembly Operations voor Ford North America. Deze structuur overkoepelt 4 fabrieken die personenwagens en SUV’s maken. Zijn bureau komt te staan in Dearborn, Michigan. Daardoor neemt Guy Martens afscheid van de Limburgse fabriek, die hij zes jaar geleden onder zijn hoede kreeg. In die tijd werden er drie nieuwe modellen gelanceerd (Mondeo, S-Max en Galaxy), die later ook nog een facelift kregen. Kroon op het werk van Guy Martens was de ondertekening van het toekomstcontract, waarmee de internationale Ford-directie werkzekerheid beloofde voor de Genkse fabriek tot 2020.

Vanaf 1 januari 2012 zal Martens worden opgevolgd door Philippe Verbeeck, die zijn loopbaan bij Ford Genk begon in 1987. Vanaf 2002 deed hij ook internationale ervaring op in de vestigingen van Keulen en Saarlouis. Tussendoor keerde hij nog even terug naar Genk. Momenteel is Verbeeck nog steeds aan de slag bij Ford Europe in Keulen als Europees verantwoordelijke voor de Perserij.

Philippe Verbeeck is 47 jaar en werd geboren in Koersel (Beringen). Hij is gehuwd en heeft 2 kinderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.