Nieuws Limburg Piepjong Hasselts bedrijfje gidst toeristen

Piepjong Hasselts bedrijfje gidst toeristen

Piepjong Hasselts bedrijfje gidst toeristen

Het Hasseltse bedrijfje Touching, dat apps en andere mobiele toepassingen maakt, is redelijk hard uit de startblokken geschoten. Zaakvoerders Jasper Meurs en Joris Matheï, die hun intrek hebben genomen op de Corda Campus, mochten meteen voor de stad Aalst een unieke toepassing bouwen. “Wij zijn zot van Aalst” is een interactieve wandeling doorheen de Ajuinenstad, boordevol entertainment en spelelementen. Het roemrijke Aalsterse verleden komt hierdoor tot leven en lokt een knotsgekke zoektocht doorheen de stad uit. Feit en fictie gaan daarbij naadloos in elkaar over.

meurs en Jasper en Joris“De applicatie is uniek in zijn soort, door de grote interactie, gps-functie, enzovoort,” aldus Meurs en Matheï. “Hiermee gaan we verder op weg van de innovatieve apps voor de toeristische industrie. “Het enige proleem voor ons is geschikte mensen te vinden. Goede ontwikkelaars zijn altijd welkom!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.