Nieuws Limburg Pierre Nassen zet nieuwbouw om te kunnen groeien

Pierre Nassen zet nieuwbouw om te kunnen groeien

Pierre Nassen zet nieuwbouw om te kunnen groeien

Het bedrijf van Pierre en Glenn Nassen, gespecialiseerd in de plaatsing van installaties voor verwarming, sanitair en airconditioning, gaat verhuizen omwille van de beperkte expansiemogelijkheden in Riemst-centrum. Het bedrijf heeft hiervoor een bouwperceel aangekocht op de hoek van de Visésteenweg en de Toekomststraat.

Het bedrijf in HVAC-installaties werd door Pierre Nassen opgericht in 2007 en groeide na het intreden van zoon Glenn, de voorbije jaren van eenmanszaak tot een onderneming met een half dozijn medewerkers. Daardoor werd het bedrijfspand in de Klein Lafeltstraat in Riemst-centrum – midden in een woonzone – stilaan te klein. Om die reden heeft Nassen een vrijliggend bouwperceel aangekocht op de hoek van de Visésteenweg en Toekomststraat (richting Val-Meer). Daar gaat de aannemer een nieuw bedrijfspand bouwen.

Volgens de plannen van architect Jongen (Riemst) gaat het om een stockagehall, kantoorruimtes met bijhorende functies en een appartement voor mede-zaakvoerder Glenn Nassen. Op het terrein is er parkeerplaats voor een elftal voertuigen. Nadat de vergunning definitief is, zullen de werken aanvangen.

(EVD)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.