Nieuws Limburg Piet Stockmans vertegenwoordigt ambachtelijk Limburg

Piet Stockmans vertegenwoordigt ambachtelijk Limburg

Piet Stockmans vertegenwoordigt ambachtelijk Limburg

Porseleinkunstenaar Piet Stockmans uit Genk is de Limburgse vertegenwoordiger in de finale van de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker 2013. De jury maakte een keuze van 10 finalisten uit een lijst van 166 inzendingen. Daarbij werd vooral rekening gehouden met het potentieel om “de rijkdom van bij ons” te kunnen uitdragen. Ambacht in de Kijker heeft als doel om een representatieve groep van ambachtslieden in de belangstelling te plaatsen en zo de hele sector onder de aandacht te kunnen brengen bij het grote publiek, en bij de jongeren in het bijzonder.

piet stockmansVan 1 tot 31 mei krijgt iedereen de kans om te stemmen op zijn favoriete laureaat via de website van de wedstrijd www.ambachtindekijker.com. Via een video kan het publiek de activiteiten van de 10 laureaten ontdekken. Zij kiezen de uiteindelijke winnaar, die op 19 juni in Brussel wordt bekendgemaakt. Aarzel dus zeker niet om een gouwgenoot aan de hoofdprijs te helpen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.