Nieuws Limburg Plan een picknick op een prachtige plaats

Plan een picknick op een prachtige plaats

Plan een picknick op een prachtige plaats

Cateraar Bart Claes en Tobias Verbruggen (zaakvoerder van Hippo Communicatie) houden samen een start-up boven de doopvont. PicknickPoint is een online boekingsplatform waar je leuke plekken vindt om te picknicken. Je mand met lekkers wordt er klaargezet op het gekozen tijdstip. Particulieren en horecazaken die een leuk plekje willen aanbieden om gasten aan de grond te verwelkomen, kunnen zich op PicknickPoint registreren.

Van een privé-tuin, wijngaard, natuurdomein, restaurant tot B&B: het vormen allemaal leuke picknicklocaties. PicknickPoint verzamelt ze op één platform. “Je vindt hier niet alleen een overzicht van deze locaties, maar kunt ook in een paar klikken je picknick reserveren”, zeggen initiatiefnemers Bart Claes & Tobias Verbruggen. “Op de gekozen dag en uur staat er een rijkgevulde en gekoelde picknickmand te wachten. Geen gedoe dus, maar 100% genieten van je picknickervaring”.

Corona-idee

Het idee voor PicknickPoint ontstond tijdens de corona-quarantaine. “Je moet zeker niet altijd naar het verre buitenland om te genieten van een uniek stukje natuur, erfgoed of ander moois”, aldus het duo. “En wat is er fijner dan in je bubbel gezellig te picknicken op zo’n locatie? Een picknick betekent echter heel wat rompslomp: je moet alles op voorhand klaarmaken, meezeulen en eens ter plekke is de inhoud van je picknickmand niet meer koel, uitgelopen of beschadigd. Daar bieden we met PicknickPoint een antwoord op.”

Iedereen, zowel particulieren als professionals, kunnen hun picknicklocatie op PicknickPoint registreren. “Je bepaalt als uitbater zelf de inhoud en prijs van je picknickmand. Op elke picknick die via op ons platform geboekt wordt, vragen we een commissie. De rest van de inkomsten is 100% voor de uitbater”, vertelt Bart. “Je registeren als PicknickPoint is volledig gratis en kan eenvoudig op de website”.

Revolutie
Bart & Tobias hopen met PicknickPoint een heuse picknickrevolutie te ontketenen. “Het is een echte win-win: als gast geniet je zonder zorgen van een heerlijke picknick op een unieke locatie én als uitbater kan je een leuk extraatje verdienen en je locatie in de kijker plaatsen. Bovendien is het een coronaproof en duurzaam concept.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.