Nieuws Limburg Platform gaat aanbod van huurpanden bundelen

Platform gaat aanbod van huurpanden bundelen

Platform gaat aanbod van huurpanden bundelen

Omdat er heel wat immobiliënmakelaars zijn die alleen panden verkopen en niet verhuren, hebben Rudy Hendrix en Nico Coenen (Group INC) een nieuw platform opgericht. Limburgs Verhuurkantoor richt zich tot vastgoedmakelaars, syndici en bouwpromotoren die de verhuur van hun portefeuille liever aan anderen overlaten. Het is de bedoeling om het aanbod te bundelen, zodat iedereen die specifiek op zoek is naar een huurpand, hier zijn gading kan vinden.

Limburgs verhuurkantoor“De verhuurmarkt wordt door de immobiliënsector een beetje stiefmoederlijk behandeld,” vinden Rudy Hendrix en Nico Coenen. “Wij zijn er echter van overtuigd dat de verhuur in de toekomst aan belang zal winnen. Vandaar dat we het aanbod willen groeperen en een gespecialiseerde dienstverlening in deze niche willen aanbieden. Het biedt ook kansen aan makelaars of promotoren die tot dusver alleen in de verkoop actief waren, om een nieuw publiek aan te boren.”

Onder meer Luc Vangronsveld (LVG), N3 Vastgoed, Woonburo Custers en Group INC doen al mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.