Nieuws Limburg Plons, daar is het brons! En het goud, en het zilver…

Plons, daar is het brons! En het goud, en het zilver…

Plons, daar is het brons! En het goud, en het zilver…

Traditiegetrouw mogen de Limburgse bedrijven heel wat medailles opduiken tijdens het Gala van de Belgische Zwembad-, Wellness en Zwemvijverbouwers (een organisatie van PSG uit Hasselt). Na een virtuele meeting met 250 gasten, mochten deze toppers afgelopen weekend met een medaille naar huis:

Eén keer mocht een Limburgse firma met de gouden medaille gaan lopen: Biesmans DPE uit Bilzen won de prijs in de categorie Monobloks boven 60.000 euro. In de categorie daaronder, tot 60.000 euro, was de tweede plaats voor een Limburgse onderneming: ‘ t Hoveniersbedrijf (Zwemplus) uit Herk-de-Stad. En om dat podium te vervolledigen, ging het brons naar Aqua Pura in Bree.

Een vaste waarde op de erelijst is Zwembaden Valkenborgh (Hasselt). In deze editie kregen ze een zilveren medaille uitgereikt in de categorie met het meeste competitie: die van de particuliere zwembaden tot 60.000 euro (zie foto).

Zilver was er ook voor Alpha Wellness Sensations in de categorie Sauna’s. Het zelfde bedrijf kaapte het brons weg in de categorie Openbare Wellness én bij de Wellness at Home. In die reeks stond één trapje hoger: het zilver voor De Cock E&C, ook uit Hasselt. Dezelfde firma won ook brons in bij de binnenbaden.

Tot slot was er zilver voor Relaxani (Sint-Truiden) bij de renovaties. Hun project om een zwembad te maken van een vroegere zwemvijver, kon de jury bekoren.

Volgend jaar zijn deze toppers beslist opnieuw op de afspraak, want door de lockdown wordt er massaal geïnvesteerd in luxe aan huis, en zijn de orderboekjes van de kwaliteitsvolle leveranciers voller dan ooit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.