Nieuws Limburg PMV stopt 2,5 miljoen in Aminolabs

PMV stopt 2,5 miljoen in Aminolabs

PMV stopt 2,5 miljoen in Aminolabs

De producent van voedingssuplementen Aminolabs, gevestigd in een futurisch complex aan de Research Campus in Hasselt, krijgt een financiering van 2,5 miljoen van de Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV). Het geld dient om de groei te betalen die eigenaar Roger Anné voor ogen heeft. Het in 1993 als Eurofood Belgium opgerichte bedrijf wil in versneld tempo marktaandeel binnenhalen. Daarvoor had PMV minder dan een jaar geleden ook al een bankwaarborg van 1,5 miljoen euro verleend aan ING. Een strategie die vruchten afwierp, aangezien Aminolabs de omzet zag stijgen in 2011 tot 20 miljoen euro
Die strategie heeft gewerkt. De omzet steeg in 2011 tot 20 miljoen euro. Waar 2009 (over 12 maanden gerekend) uitkwam uit op 10 miljoen, en in 2010 daar zo’n 6 miljoen werd bijgedaan, gaat het nu dus om een recordjaar uit de bedrijfsgeschiedenis. Voor 2012 mikt Aminolabs op een omzet van 25 miljoen.

CEO Roger Anné is blij met de investering: Ambities waarmaken kost geld en PMV heeft ons daarbij op diverse manieren verder geholpen door doelgericht mee te zoeken naar de juiste oplossingen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.