Nieuws Limburg Poets- en strijkbedrijf wil naar 25 miljoen

Poets- en strijkbedrijf wil naar 25 miljoen

Poets- en strijkbedrijf wil naar 25 miljoen

Het dienstenchequebedrijf Work@Home uit Hoeselt heeft de ambitie om de omzet van 12,5 miljoen euro (cijfer 2010) over twee jaar te verdubbelen. “We willen dit doen door interne groei, maar ook door nieuwe vestigingen op te richten,” zegt zaakvoerder Luc Jeurissen, die samen met Eric Thijs en Roger Verjans het bedrijf aanstuurt. “Vooral in de provincie Antwerpen zien we op dat vlak nog potentieel.” Work@Home beschikt vandaag over 950 medewerkers, verspreid over 20 vestigingen. Daarvan werden er het voorbije 1,5 jaar zo’n 7 nieuwe geopend. “Ondanks het feit dat de dienstencheques duurder worden, blijven we focussen op deze core business,” zegt Jeurissen nog. “Dit zowel voor poets- als voor strijkdiensten.”

Work@Home heeft er sinds vorig jaar een nieuwe tak bij. “We zijn onder de naam Interim@Work inderdaad gestart met een uitzendkantoor,” legt de zaakvoerder uit. “Op die manier kunnen we ons aanbod nog verbreden. En met succes, want we zijn heel tevreden met de eerste resultaten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.