Nieuws Limburg Poetsbureau op 2, Democo op 5

Poetsbureau op 2, Democo op 5

Poetsbureau op 2, Democo op 5

Dat ze waren geselecteerd als ‘Great Place to Work’, dat wisten ze al. Maar nu is ook de rangschikking bekendgemaakt van de bedrijven die in het hele land tot voorbeeld mogen gesteld worden als beste werkgever. Het Poetsbureau in Beringen is goed voor de zilveren medaille bij de grote bedrijven, Democo sluit met veel voldoening de top 5 van het land af. Bij de KMO’s wint Easi (met zetel in Genk) en palmt Continuum de zesde stek in, terwijl Bewire (Corda Campus) net de top 10 haalt.

Het Great Place to Work Institute is een internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling die bedrijven helpt om fantastische werkplekken te creëren en in stand te houden. Na een diepgravend onderzoek worden de ondernemingen die zich inschrijven voor de audit en door de selecties geraken, beloond met het certificaat van Great Place to Work.

Op een online event werd dinsdag nu ook de volgorde bekendgemaakt van alle winnaars van het certificaat 2021. En daarin deden de Limburgse bedrijven het uitstekend. Zo wist Het Poetsbureau van Jo Mellemans en Elly Huysmans beslag te leggen op de tweede plaats. Alleen het HR-dienstenbedrijf Accent ging hen nog vooraf. De rest van de top 5 werd volgemaakt met kleppers als Dela en EY. Om als vijfde een ereprijs toe te kennen aan het Hasseltse bouwbedrijf Democo. Een gevestigde waarde intussen in dit prominente lijstje.

Er was ook een categorie voor KMO’s, en ook daar vinden we drie Limburgse namen terug. De hoofdprijs is voor het Nijvelse Easi, dat onder leiding van Truienaar Johan Tournet een vestiging heeft op C-Mine in Genk. IT-bedrijf Continuum uit Lummen wist de 6de plaats in beslag te nemen. Een knalprestatie van het bedrijf van Walter Martens. En verder kwam Bewire op de tiende stek terecht. Het IT-huis met vaste stek in Hasselt, wil dit jaar nog 50 bijkomende specialisten aanwerven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.