Nieuws Limburg Politie waarschuwt voor valse aannemers

Politie waarschuwt voor valse aannemers

Politie waarschuwt voor valse aannemers

witte bestelwagen villaHet is een truc die al heel lang meegaat, en toch duiken er nog regelmatig nieuwe slachtoffers op: de politie van de zone Lanaken-Maasmechelen waarschuwt voor ‘aannemers’ die zich met een bestelwagen zonder opschriften aanmelden bij particulieren om daken te ontmossen, inritten te beklinkeren of andere klusjes snel uit te voeren. De vaak Engelstalige werkmannen zeggen dat ze snel een opdracht tussendoor kunnen doen aan zeer aantrekkelijke prijzen. Soms vertellen ze dat er nog kiezel of grind is overgebleven van andere werven, die ze nog snel voor een prikje willen verpatsen. Maar de oplichters laten alleen een puinhoop na. De werken worden heel slecht of maar half uitgevoerd, en meestal blijkt bij de afrekening dat er enorme meerprijzen worden aangerekend.

De politie raadt dan ook aan om nooit op zo’n aanbod in te gaan, en om hen te contacteren van zodra er zich van deze dubieuze aannemers komen melden. Via het nummer 101 zijn de ordediensten het best te bereiken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.