Nieuws Limburg Polmans en Vandeweyer zetten transparante deal op

Polmans en Vandeweyer zetten transparante deal op

Polmans en Vandeweyer zetten transparante deal op

De gekende ramenwasser Taimi Polmans (Hasselt) is een fusie aangegaan met de Higenius-groep van de familie Vandeweyer (Genk). Zo ontstaat de nieuwe onderneming Higenius Window Cleaning, met Taimi Polmans als zaakvoerder.

De bundeling van krachten zit ingebakken in de strategie van Higenius. Luc en Michiel Vandeweyer gaan op zoek naar partners die binnen hun niche een bijzondere expertise en klantenkring hebben opgebouwd. Daarmee wordt dan telkens een fusie aangegaan, zodat beide partijen elkaar versterken.

De nieuwste creatie is Higenius Window Cleaning, een bedrijf dat zich specialiseert in de reiniging van ramen en gevels. Higenius had al een afdeling in deze discipline, en brengt deze nu samen met het klantenbestand, mankracht en expertise van Taimi Polmans. Het nieuwe bedrijf zal zich richten op zowel de privémarkt als op de bedrijven. De doelstelling is om het marktaandeel op korte termijn sterk te vergroten en te verdubbelen in aantal medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.