Nieuws Limburg Populair duo neemt Kimpelkaffee over

Populair duo neemt Kimpelkaffee over

Populair duo neemt Kimpelkaffee over

Jochen Martens en Frederike Gielen, gekend als uitbaters van de horecazaak aan sporthal De Zonhoeve in Beverst, gaan nu ook de concessie opnemen van het Kimpelkaffee in Bilzen-centrum.

“Binnenkort zullen wij naast de Zonhoeve nog een andere uitdaging aangaan, namelijk het uitbaten van het Kimpelkaffee aan de Kimpel in Bilzen”, kondigen Jochen en Frederike met trots aan. “Momenteel kunnen we helaas nog niet openen wegens de huidige maatregelen. Maar we maken van de pauze gebruik om een aantal verbouwingen door te voeren. Zo krijgen alle klanten van het Kimpelkaffee een vernieuwd interieur voorgeschoteld eens de horeca opnieuw op volle toeren kan draaien.”

Jochen en Frederike zoeken nog personeel om straks aan de Kimpel de bakens te verzetten. “We hebben op onze website alvast de vacatures geplaatst, zodat mensen met passie voor de horeca een toffe job in eigen stad kunnen vinden”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.