Nieuws Limburg Populaire kledingketen Primark naar Hasselt?

Populaire kledingketen Primark naar Hasselt?

Populaire kledingketen Primark naar Hasselt?

Volgens goed ingelichte bronnen bij het Hasseltse stadsbestuur is het waarschijnlijk dat de kledingketen Primark een vestiging zal openen in het centrum van Hasselt. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Primark zou zijn oog hebben laten vallen op een locatie tussen de Demerstraat en het Molenpoortplein, waar de ondergrondse parkeergarage is.

primarkPrimark is van origine een Iers bedrijf dat bekendheid verwierf onder de naam Penneys. De expansie gebeurde aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië, onder meer door de overname van de lokale C&A-winkels en ook die van Littlewoods. Aan deze kant van de plas begon de verovering in Spanje, gevolgd door Nederland, Duitsland en Portugal. In ons land heeft het bedrijf sinds 2009 1 vestiging, met name in Luik. Hier trekken ook veel Limburgse bezoekers naartoe. Hasselt zou dus de eerste winkel in Vlaanderen kunnen worden.

In totaal heeft Primark vandaag in heel Europa 268 winkels. Het succes is gebaseerd op het zeer ruime assortiment aan lage prijzen, en dit voor heren, dames en kinderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.