Nieuws Limburg Porsche Paal pleziert Boonen met sponsoring

Porsche Paal pleziert Boonen met sponsoring

Porsche Paal pleziert Boonen met sponsoring

Tom Boonen heeft woensdag aangekondigd dat hij samen met de ervaren piloten Anthony Kumpen en Bert Longin een team gaat vormen in de autosport. Het drietal wil met een Porsche 911 zowel de Belcar als de 24 uur van Zolder winnen. Porsche Centre Paal, het bedrijf van Thierry Brialmont, ondersteunt het team met een sponsorcontract.

Tom Boonen heeft altijd van snelheid gehouden, niet alleen op de fiets. Het is algemeen geweten dat hij een ruime collectie van luxueuze sportwagens op stal heeft staan. De ex-wereldkampioen gaat de liefde voor snelle auto’s nu ook in competitie bewijzen. Hij vormt een team met Anthony Kumpen en Bert Longin, met als doel om de meest prestigieuze wedstrijden in ons land te winnen.

Sponsor van het team is Thierry Brialmont van Porsche Centre Paal. “We waren al langer op zoek naar een mogelijkheid om ons bedrijf beter te profileren”, zegt hij. “Dat een BV als Tom Boonen en twee ervaren toppiloten als Kumpen en Longin nu met Porsche gaan rijden, was een kans die we niet mochten laten schieten.”

Porsche Centre Paal maakt reclame op het voertuig en zorgt voor de wisselstukken voor het team. “Bovendien zullen we voor iedere euro die we sponsoren, hetzelfde bedrag stoppen in nevenactiviteiten”, aldus nog Brialmont. “Zo gaan we klanten uitnodigen voor races in Zolder en voor ‘driving experiences’, waarbij één van de drie piloten meegaan voor testritten in binnen- en buitenland.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.