Nieuws Limburg PR-bureau van Limburger opent in Nederland

PR-bureau van Limburger opent in Nederland

PR-bureau van Limburger opent in Nederland

PRimetime Press & Communication, het pr-bureau van Zonhovenaar Christophe Wels (o.a. Thema Media), heeft zopas een vestiging geopend in Nederland. “We hebben heel wat klanten die in de hele Benelux actief zijn, en dus ook regelmatig vragen om de persrelaties te verzorgen in de hele regio,” vertelt Christophe Wels. “Vandaar dat we ook in Nederland de nodige ervaring en de juiste contacten met de media hebben opgebouwd om onze dienstverlening vanuit een eigen kantoor aan te sturen. Twee ervaren Nederlanders gaan voor ons de contacten met de plaatselijke journalisten onderhouden. Op die manier kunnen we een mediaplan uitrollen voor de hele Benelux.”

Het kantoor van PRimetime komt in Veldhoven, vlakbij Eindhoven. Het hoofdkantoor van het bedrijf blijft in Wijchmaal, in de buurt van Leuven. Er zijn heel wat Limburgse klanten die een beroep doen op deze diensten, zoals Berghoff, Book in a Box, Gold Meat, Mookum, Pick a Pouf of Spaas Kaarsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.