Nieuws Limburg Praline uit Hoeselt heeft de beste smaak

Praline uit Hoeselt heeft de beste smaak

Praline uit Hoeselt heeft de beste smaak

Ovidias, de chocoladeproducent uit Hoeselt, heeft onlangs de Superior Taste Award gewonnen. Het gaat om een prestigieuze smaakwedstrijd van iTQi, een culinaire instelling die een jury van experts samenstelt.

iTQi is naar verluidt een toonaangevende organisatie die zich wijdt aan het testen en promoten van superieure voeding en drank. Om deze producten te beoordelen wordt samengewerkt met gekende chefs, sommeliers en drankexperts. Zij hadden tijdens de jurering afgelopen maand een boontje voor de mango-passievrucht-praline van Ovidias, die werd bekroond met 2 sterren.

“Dit is voor ons een groot compliment, en we willen dan ook graag iedereen bedanken die dit mee mogelijk heeft gemaakt”, aldus Miet Vangertruyden van Ovidias.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.