Nieuws Limburg Prestigieus contract voor Convents (Beringen)

Prestigieus contract voor Convents (Beringen)

Prestigieus contract voor Convents (Beringen)

havenbedrijf antwerpenConvents Products uit Koersel-Beringen heeft het contract binnengehaald voor de binnenafwerking van het nieuwe Havenhuis dat momenteel in Antwerpen wordt gebouwd. Het futuristische gebouw, goed voor een investering van 50 miljoen euro, wordt de nieuwe hoofdzetel van het Gemeentelijk Havenbedrijf en zal tegen het einde van dit jaar zo’n 500 mensen huisvesten.

binnen havenhuisHet Havenhuis is gelegen op ’t Eilandje. Het vermaarde Britse architectenbureau Zaha Hadid Architects tekende een bootvormige constructie bovenop de oude brandweerkazerne. Het geheel omvat onder meer landschapskantoren, vergaderzalen, een auditorium en een panoramisch bedrijfsrestaurant. Het belooft één van de landmarks in de Scheldestad te worden.

Het spreekt voor zich dat er vele gegadigden waren om de binnenafwerking van dit prestigieuze project binnen te halen. Convents Products haalde het laken naar zich toe. Gedelegeerd bestuurder Tony Quintens en zijn team zijn dan ook heel fier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.