Nieuws Limburg Prestigieus order voor Looise meubelverdeler

Prestigieus order voor Looise meubelverdeler

Prestigieus order voor Looise meubelverdeler

Op de site van Nike in Laakdal zal flemishIN uit Tessenderlo weldra een het meubilair leveren voor het nieuwe Logistiek Innovatie- en Trainingscenter (LITC). “Wellicht het meest prestigieuze order van het moment,” aldus een fiere zaakvoerder Erik van den Aarssen. “Het nieuwe gebouw moet de inspiratie bieden om te innoveren, en zal daarvoor geëxploiteerd worden door de vzw LITC, met Nike, Thomas More en KU Leuven als partners. “De diversiteit van de gebruikers en daarmee ook hun verschil in wensen qua esthetiek, comfort, flexibiliteit en duurzaamheid, is in dit project de moeilijkheidsgraad,” zegt van den Aarssen. “We zijn dan ook enorm trots dat ons voorstel het gehaald heeft.”

flemishIN mag hierdoor onder meer het lounge-meubilair, 200 auditorium-stoelen en meer dan 120 vergaderstoelen voor leslokalen, praktijkruimtes en de beheerraadzaal leveren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.