Nieuws Limburg Prestigieuze horecazaak opnieuw failliet verklaard

Prestigieuze horecazaak opnieuw failliet verklaard

Prestigieuze horecazaak opnieuw failliet verklaard

Nadat een eerder faillissementsvonnis werd ingetrokken, en reorganisatieplan met bescherming tegen schuldeisers was goedgekeurd, heeft de rechter in Tongeren nu toch het faillissement uitgesproken over het Domein Altembrouck in Voeren. De prestigieuze horecazaak van ondernemer Wim Claessen legde vorige week zelf de boeken neer.

Domein Altembrouck De Nederlander verklaarde vorig jaar dat zijn faillissement op een misverstand berustte. Er waren heel wat transacties tussen de vennootschap en de privérekening van de ondernemer waar de rechter zich vragen bij stelde. In beroep kreeg Claessen gelijk, waardoor de faling werd ingetrokken. Maar nu heeft het verhaal toch een andere wending gekregen en houdt de zaak op te bestaan. Er waren recent nog een aantal mogelijke investeerders opgedoken om een nieuw vonnis van failissement af te wenden, maar die deals zijn uiteindelijk niet doorgegaan. Mogelijk hebben zij een faling afgewacht om nadien een doorstart te maken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.