Nieuws Limburg Prijs voor Beckers is opsteker voor personeel

Prijs voor Beckers is opsteker voor personeel

Prijs voor Beckers is opsteker voor personeel

Met vestigingen in Bilzen, Lanaken en Tongeren bevindt Ford-garage Beckers zich midden in het hinterland van de Genkse autofabriek. De aangekondigde sluiting en de enorme daling in de verkoop die hier recent mee gepaard ging, treft dus ook het garagebedrijf en de medewerkers. Desondanks is Beckers erin geslaagd om van alle Belgische vestigingen de hoogste score te halen op vlak van klantentevredenheid. Dit werd bekroond met de Chairmans Award, een Europese onderscheiding van de Ford-top.

Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers.

Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers.

“Dit is een hart onder de riem voor ons, maar vooral voor ons personeel,” zeggen zaakvoerders Jean-Pierre, Jean-Marie en Eric Beckers. “Dat zij ondanks de harde klappen, en de onzekerheid waarmee ook zij geconfronteerd worden, toch door onze klanten erg gewaardeerd worden, doet enorm veel deugd.”

De directie van het familiebedrijf kondigt alvast een groots personeelsfeest aan om de Chairmans Award, de derde in vier jaar tijd, gepast te vieren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.