Prijs voor Beckers is opsteker voor personeel

Met vestigingen in Bilzen, Lanaken en Tongeren bevindt Ford-garage Beckers zich midden in het hinterland van de Genkse autofabriek. De aangekondigde sluiting en de enorme daling in de verkoop die hier recent mee gepaard ging, treft dus ook het garagebedrijf en de medewerkers. Desondanks is Beckers erin geslaagd om van alle Belgische vestigingen de hoogste score te halen op vlak van klantentevredenheid. Dit werd bekroond met de Chairmans Award, een Europese onderscheiding van de Ford-top.

[caption id="attachment_6507" align="alignright" width="300"]Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers. Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers. [/caption]

“Dit is een hart onder de riem voor ons, maar vooral voor ons personeel," zeggen zaakvoerders Jean-Pierre, Jean-Marie en Eric Beckers. "Dat zij ondanks de harde klappen, en de onzekerheid waarmee ook zij geconfronteerd worden, toch door onze klanten erg gewaardeerd worden, doet enorm veel deugd."

De directie van het familiebedrijf kondigt alvast een groots personeelsfeest aan om de Chairmans Award, de derde in vier jaar tijd, gepast te vieren.