Nieuws Limburg Prik & Tik: maal 7 in 10 jaar tijd

Prik & Tik: maal 7 in 10 jaar tijd

Prik & Tik: maal 7 in 10 jaar tijd

Positief nieuws uit Limburg: de drankencoöperatie Prik & Tik, met hoofdkantoor in Lommel, heeft opnieuw prachtige groeicijfers genoteerd. De afgelopen 10 jaar groeide de omzet van 17 miljoen euro naar 124 miljoen. In economisch barre tijden, gingen de cijfers ieder jaar crescendo. In de Noord-Limburgse hoofdzetel kwamen er recent 18 arbeidsplaatsen bij. Eind dit jaar zal de stockageruimte bovenen vergroot worden tot 21.000 m2, meteen de derde uitbreiding in 5 jaar tijd.

omzet prik en tikPrik & Tik heeft momenteel zo’n 118 aangesloten drankenhandels. Op een totaal van 600 in België, betekent dit een marktaandeel van meer dan 20 procent. Ongeveer 85 van hen hanteren ook Prik & Tik in de bedrijfsnaam.

De aankoopgroepering bestaat nu 31 jaar. Jan Dalemans, de burgemeester van Hechtel-Eksel, is er voorzitter van de Raad van Bestuur. Filip Sevens is er al een hele tijd algemeen directeur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.