Nieuws Limburg Primeur: 2 regeringen geslaagd voor rapport

Primeur: 2 regeringen geslaagd voor rapport

Primeur: 2 regeringen geslaagd voor rapport

Voor het eerst in 6 jaar tijd wordt de federale overheid door de Limburgse bedrijven met een voldoende gequoteerd. Uit de POL van Unizo en VKW Limburg blijkt dat de ondernemers de regering van Charles Michel 6,2 op 10 geven. Opmerkelijk, want in de 5 voorgaande jaren slaagde de federale regering erin om niet één keer meer dan 4 op 10 te behalen.

Nog opvallend: voor het eerst scoort de federale regering beter dan de Vlaamse regering. Die krijgt met 6,1 op 10 nipt minder punten dan de nationale evenknie. Toch gaat ook de Vlaamse regering erop vooruit. In 2013 luidde het verdict nog 4,7 op 10, wat ook in de voorgaande jaren ongeveer zo was. “Het valt nu te hopen dat de regeringen voet bij stuk houden en de broodnodige besparingsoperaties verderzetten, zodat de bedrijven de nodige zuurstof krijgen om jobs te creëren,” stellen Unizo en VKW-Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.