Nieuws Limburg Primeur: Mercedes AMG GTS gespot in Hasselt

Primeur: Mercedes AMG GTS gespot in Hasselt

Primeur: Mercedes AMG GTS gespot in Hasselt

Een natte droom voor laagvliegers die van ronde vormen houden: dat is de splinternieuwe Mercedes AMG GT en GTS. Bij Groep Jam in Hasselt, één van de twee AMG Performance Centers in ons land, staat het eerste exemplaar van het nieuwe topmodel te blinken. “Een scudraket met 510 pk (GTS-versie), aangedreven door een 4 liter biturbo V8 motor,” preciseert Sven Pribylla, de AMG-expert van Groep Jam.

PRO_3384“Het is niet, zoals sommigen denken, de opvolger van de Mercedes AMG SLS, waar zo’n 12.000 stuks van geproduceerd zijn. Nee, dit is een ‘stand-alone’ model, dat afhankelijk van de vraag onbeperkt zal gemaakt worden.” En die vraag zal naar verwachting zo’n 10 exemplaren per jaar bedragen in Limburg. Niet echt verwonderlijk, gezien het prijskaartje. “Klopt, want voor de GT betaal je minstens 98.400 euro (excl. btw), terwijl het instapmodel van de GTS vanaf 114.300 euro de jouwe is.” De meest fervente Mercedes-liefhebbers hebben intussen bij Groep Jam al hun bestelling geplaatst. In maart zal de eerste levering kunnen gebeuren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.