Nieuws Limburg Printsalon heeft Europese primeur te pakken

Printsalon heeft Europese primeur te pakken

Printsalon heeft Europese primeur te pakken

Printsalon, het dochterbedrijf van Burocad uit Peer, pakt uit met een primeur. CEO Mieke Neven mag zich voortaan vergapen aan de Xerox Iridesse, een gloednieuwe digitale productiepers die tot dusver nog niet op het Europese vasteland is geleverd. “Hierdoor openen er zich heel wat nieuwe mogelijkheden voor onze klanten”, zegt Mieke Neven fier.

Printsalon is een netwerk van printshops met vestigingen in Hasselt, Tessenderlo en Mechelen. Het bedrijf behoort tot de Burocad-groep van ondernemer Mieke Neven en wordt aangestuurd door Area Business Manager Stijn Bobbaers.

“Met deze nieuwe pers kunnen we nog meer bewerkingen snel en in eigen huis doen”, zegt Mieke Neven. “De Xerox Iridesse kan speciale effecten creëren, zoals transparant, goud en zilver in één drukgang en andere opties in spotkleuren en speciale metallic. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor nabewerking zoals pregen, snijden, rillen en het toevoegen van folies. Dit alles kan in kleinere oplagen en gepersonaliseerd. Kortom, een digitale machine zoals deze is een innovatie van formaat”, aldus Mieke Neven.

Op 11 oktober zal de pers voor het eerst in werking treden tijdens de officiële opening van Printsalon in Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.