Nieuws Limburg Projectleiders nemen Van Hout over

Projectleiders nemen Van Hout over

Projectleiders nemen Van Hout over

Yves Kwanten en Davy Vandecraen, al jaren actief als projectleiders bij ramen- en deurenfabrikant Van Hout Alu-Construct in Heusden-Zolder, hebben het bedrijf overgenomen van eigenaar Herman Goedhuys.

Van Hout Alu-Construct bestaat al meer dan 40 jaar. In 2012 verkocht Bart Van Hout, zoon van de oprichter, heb bedrijf aan Herman Goedhuys. Die was nu door een gebrek aan familiale opvolging, op zoek naar een overnemer.

Ver moest er niet worden gezocht. Yves Kwanten en Davy Vandecraen, collega’s die al een tijdje actief zijn bij de producent en plaatser van aluminium ramen, deuren en poorten, zijn bereid gevonden om Van Hout over te nemen. Herman Goedhuys blijft nog een tijdje aan boord tot de nieuwe bedrijfsleiders helemaal zijn ingewerkt in hun nieuwe functie.

De bemiddeling bij deze MBO gebeurde door DaVinci Corporate Finance.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.