Nieuws Limburg Projectontwikkelaar Beva lijft H&S Service in

Projectontwikkelaar Beva lijft H&S Service in

Projectontwikkelaar Beva lijft H&S Service in

Beva, projectontwikkelaar en expert op het vlak van investeringsvastgoed in Limburg, heeft zonet de overname van specialist in verwarming en sanitair H&S Service afgerond. “We werken al jaren samen en willen met deze overname onze verdere groei ondersteunen”, leggen zaakvoerders Karel Van Dommelen en Gert Bellemans uit. “Deze volgende stap stelt ons bovendien in staat om meer werkgelegenheid te creëren en onze dienstverlening verder te optimaliseren.”

“De laatste jaren voerde H&S in onze vastgoedprojecten steeds de werken op het vlak van sanitair, verwarming en ventilatie uit”, aldus nog Gert Bellemans en Karel Van Dommelen. “Tal van kopers van een casco-woning of appartement hebben bovendien hun badkamer naar eigen smaak en budget laten afwerken door H&S. Toen zaakvoerder Marc Janssen aangaf dat hij zich voortaan terug meer wilde toeleggen op het uitvoeren van opdrachten en projecten, en minder op de administratie die bij het werk als zelfstandige onvermijdelijk komt kijken, bleek een overname door Beva een win-win voor beide partijen.”

Marc Janssen blijft aan boord en maakt voortaan deel uit van het Beva-team. Binnenkort gaat de eengemaakte groep op zoek naar extra personeel. Beva zal dan ook verhuizen naar de bedrijfsgebouwen van H&S, in de Lijsterstraat in Houthalen-Helchteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.