Nieuws Limburg ProMove leert uw werknemers veilig rijden

ProMove leert uw werknemers veilig rijden

ProMove leert uw werknemers veilig rijden

https://youtu.be/TRYJmAesP1I

Het doel van ProMove, de organisatie van ondernemer Chris Vanhee, is simpel: verkeersongevallen terugdringen. “Daarom willen wij chauffeurs op een actieve manier sensibiliseren om bewuster deel te nemen aan het verkeer. Onder meer op Circuit Zolder gaan we aan de slag door rijvaardigheidscursussen of slipcursussen met oefeningen op een nat en glad wegdek aan te bieden.”

Een rijvaardigheidscursus volgen, levert alleen maar winnaars op. Uw werknemer loodst zich probleemloos door risicosituaties, de schadestatistiek van de bedrijfsvoertuigen loopt terug en niemand is langdurig afwezig door een banaal verkeersongeval. ProMove biedt een standaardprogramma aan, maar ook events op maat waarin diverse workshops (o. a. elektrisch rijden, alcoholbrillen of off-road-initiaties) vervat zijn. En dat is best spannend. De baseline luidt niet voor niets: ‘Veilig rijden. Verrassend leuk.’ “Uw medewerkers, klanten of andere genodigden zullen zich zo amuseren zonder te beseffen dat ze ook iets aan het bijleren zijn”, klinkt het.

Oefenterreinen

ProMove heeft opleidingen voor zowel motorrijders, als voor bestuurders van auto’s en bestelwagens. Ook bestuurders van interventiewagens van brandweer, ambulancediensten of politie kunnen er terecht. Naast een mobiele structuur beschikt ProMove over vier unieke oefenterreinen: Andenne, Brugge, Roeselare en Zolder. Op deze oefenpistes is het mogelijk om verschillende weersomstandigheden te simuleren. In de gebouwen van ProMove kunnen bedrijven terecht voor de organisatie van meetings, seminaries en andere evenementen. Op dat vlak is de unieke containerinfrastructuur van ProMove op Circuit Zolder een absolute architecturale eye-catcher. Spring eens binnen.

www.promove.be
info@promove.be
0484 45 44 43
Weg naar Zwartberg 23/1
3530 Houthalen-Helchteren

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.