Nieuws Limburg Proper at Home gaat op in groter geheel

Proper at Home gaat op in groter geheel

Proper at Home gaat op in groter geheel

Proper at Home, een dienstenchequebedrijf uit Beringen, wordt overgenomen door het Kempense Dienstenthuis. “Als piepklein bedrijfje kan je niet meer overleven in deze sector”, zo verklaart Anja Box de transactie. “Daarom ben ik blij dat ik nu onderdak vind bij een bedrijf met dezelfde hartelijke visie als de mijne.”

Dienstenchequebedrijf Dienstenthuis heeft al 9 kantoren in de brede regio Kempen en opent op 1 december nu ook in Limburg. Daarvoor wordt Proper at Home in Beringen overgenomen, en verandert het uithangbord van logo en kleur. Het Kempense bedrijf brengt daarmee het totaal aantal medewerkers op 1.160. “Met de start in Limburg hopen we ook daar verder door te breken”, zegt afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen. “Het zijn geen gemakkelijke tijden om te ondernemen, maar net nu willen we ambitieus zijn en durven we inzetten op uitbreiding en overnames.”

Anja Box van Proper at Home (foto) is duidelijk in haar sas met de samenwerking. “Het is niet meer mogelijk om als klein dienstenchequebedrijf alleen te overleven”, zegt ze. “Aansluiting bij een groter geheel was noodzakelijk. Door de samenwerking met Dienstenthuis kan ik mijn poetshulpen op dezelfde manier blijven ‘soigneren’, en heb ik nu een stabiel bedrijf achter mij staan. Daardoor kan het zowel voor mij als voor de poetshulpen alleen nog beter worden. We kunnen samen met vertrouwen en plezier de toekomst tegemoet gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.