Nieuws Limburg ProSecurity (Hasselt) neemt JMA (Meeuwen) over

ProSecurity (Hasselt) neemt JMA (Meeuwen) over

ProSecurity (Hasselt) neemt JMA (Meeuwen) over

Prosec Security Systems, ook wel kortweg ProSecurity genoemd, heeft in Meeuwen-Gruitrode de firma JMA Alarm overgenomen. “De zaakvoerder van JMA stopt ermee wegens gezondheidsredenen,” zegt Dirk Martens, zaakvoerder van ProSecurity, dat zich specialiseert in camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, enzovoort. “We kennen hem als een betrouwbare bedrijfsleider die kwaliteit biedt voor een ruim klantenbestand in de regio. Vandaar dat we tot een akkoord zijn gekomen om alle bestaande klanten verder te helpen vanuit ProSecurity en ook de nieuwe projecten voor onze rekening te nemen.”

ProSecurityProsec Security Systems heeft nog meer nieuws aan te kondigen. “We zijn onlangs verhuisd van Tongeren naar Hasselt,” aldus nog Dirk Martens. “Vanuit deze centrale locatie kunnen we de hele provincie bedienen. Deze schaalvergroting is onze ambitie. We zijn op korte tijd verdubbeld in omzet en aantal medewerkers. Die lijn willen we nog verder doortrekken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.