Nieuws Limburg Provan pakt prijs als primus in prestaties

Provan pakt prijs als primus in prestaties

Provan pakt prijs als primus in prestaties

Provan, het metaalverwerkend bedrijf met vestigingen in Bilzen en Genk, is uitgeroepen tot Best Managed Company. Het gaat om een onderscheiding die Deloitte op provinciaal niveau uitreikt aan middelgrote bedrijven die uitblinken in strategie, talent, gedrevenheid en financiële prestaties.

Provan telt zo’n 75 medewerkers die samen een omzet van 12 miljoen euro realiseren. Het bedrijf profileert zich als een ‘one-stop solution provider’ voor metaalwerken. Op vraag van Deloitte kwam een onafhankelijke jury bij Provan uit in de zoektocht naar de Limburgse onderneming met het beste management. “Een duidelijke strategie, uitgebreide expertise, inzet en financiële prestaties”, zo luidt het juryrapport. “Kwaliteiten die gezien de coronacrisis relevanter zijn dan ooit.”

CEO Peter Tans is in zijn nopjes. “Deze prijs maakt ons bijzonder trots. Hiermee worden immers niet alleen onze resultaten, maar ook onze teamprestaties en de ‘agility’ van de hele organisatie erkend.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.