Nieuws Limburg PubMarket groeit sterk en investeert

PubMarket groeit sterk en investeert

PubMarket groeit sterk en investeert

Het reclamebureau PubMarket uit Hasselt heeft een uitstekend jaar achter de rug. Ondanks de crisis, waardoor veel bedrijven nochtans de knip op de beurs hielden om aan marketing te doen, wisten zaakvoerder Jean-Pierre Breels en zijn team van 50 mensen, de omzet met 32 procent te verhogen.

Jean-Pierre BreelsDe bijkomende opdrachten noopten Breels tot uitbreidings- en verfraaiingswerken. Die zijn nu achter de rug. In totaal heeft PubMarket 750.000 euro gespendeerd aan een nieuwe receptie, kantoren, vergaderzalen en een bedrijfsrestaurant.

“De doelstelling van deze investering was dubbel,” zegt Jean-Pierre Breels. “Eenerzijds wilden we een mooi gebouw met uitstraling realiseren, anderzijds ook een stimulerende werkomgeving voor onze medewerkers, die toch het ‘human capital’ van Pubmarket zijn.” Het bedrijf is trouwens nog steeds op zoek naar extra mankracht, vooral in het departement dat de PR van klanten verzorgt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.