Nieuws Limburg Pubmarket koopt kwart van Hollandse collega

Pubmarket koopt kwart van Hollandse collega

Pubmarket koopt kwart van Hollandse collega

Reclamebureau Pubmarket uit Hasselt heeft zich voor 25% ingekocht bij de Amsterdamse collega Meijer HWK Marketingcommunicatie. Het is de eerste vestiging in het buitenland, naast de kantoren in Hassel en Brussel. Pubmarket groeit daarmee van 50 naar 65 medewerkers.

Het Amsterdamse reclamebureau zal voortaan ook onder de naam Pubmarket opereren. CEO Jean-Pierre Breels en dochter Dorien zijn behoorlijk trots op hun eerste buitenlandse ‘verovering’. “We werken al jaren samen met Meijer-HWK”, legt Jean-Pierre Breels uit. “Oprichter Karel Meijer besloot een paar maanden geleden om een stap terug te zetten. Dat was een ideaal moment om onze jarenlange samenwerking in een vastere vorm te gieten. Wij beschikken nu over een antenne in Nederland, terwijl zij andersom, ook onze knowhow kunnen inschakelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.