Nieuws Limburg Pubmarket! opent nieuw kantoor in Zaventem

Pubmarket! opent nieuw kantoor in Zaventem

Pubmarket! opent nieuw kantoor in Zaventem

Het Hasseltse reclame- en commmunicatiebureau Pubmarket! heeft de tweede vestiging zopas ondergebracht in een nieuw kantoorgebouw. In Zaventem, langs het gebouw van Vier en Vijf TV, betrekt het team van Jean-Pierre Breels een industriële loft, waar 4 vaste medewerkers en een aantal ‘fly-in’ collega’s voortaan hun creativiteit zullen loslaten op de Brusselse klanten.

Pubmarket! BrusselGeneral Manager Jean-Pierre Breels legt uit: “De keuze voor Zaventem gebeurt louter om dichter bij onze klanten in de regio Brussel te zijn. Ze vragen een snelle en lenige ondersteuning van hun communicatiebureau. Dit bestaat, los van alle multimediale tools, uit regelmatig persoonlijk overleg. Zo kunnen we op deze nieuwe, inspirerende locatie, samen met de klant, bijvoorbeeld creatief en strategisch brainstormen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.