Nieuws Limburg Put Boudewijn in Beverlo overgenomen door APK

Put Boudewijn in Beverlo overgenomen door APK

Put Boudewijn in Beverlo overgenomen door APK

De APK Groep van Paul Kerkhofs, voornamelijk actief in infrastructuur- en utiliteitswerken, heeft in Beverlo de firma Put Boudewijn en Zoon overgenomen. Dat meldt De Vlaamse Ondernemer (DVO) met bemiddelingsbureau Corfinco als bron. Put Boudewijn is actief in de afvalrecyclage, waarbij de eigen containers bij de klanten worden geplaatst, opgehaald en verwerkt. Het gaat voornamelijk om bouwpuin.

De sector waarin APK zich met deze overname begeeft, is nieuw voor hen. Dat er anderzijds nog een nieuwe parel aan de kroon wordt toegevoegd, is minder spraakmakend. Paul Kerkhofs had medio vorig jaar immers aan onze redactie al gezegd dat er momenteel nog diverse overnamedossiers op zijn tafel lagen (Lees artikel). Dit nadat hij eerder in 2011 al 4 bedrijven had ingelijfd (Schoemaco, Sterckx, Guano ICT en Guano Cabling Systems).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.