Nieuws Limburg Putzeys gaat op in netwerk van Cryns

Putzeys gaat op in netwerk van Cryns

(Foto: Focus op Hasselt)

Putzeys gaat op in netwerk van Cryns

Carrosserie Putzeys uit Hasselt, het familiebedrijf van Pierre en zijn dochter Martine Putzeys, wordt onderdeel van Cryns Carrossie Center. Cryns is een grote groep die nu de eerste van elf vestigingen in Limburg heeft.

Carrosserie Putzeys werd door Pierre en zijn broer Nicolas Putzeys opgericht in 1963. De zelfstandige carrosserie-bedrijven stonden toen nog in hun kinderschoenen. Putzeys groeide dan ook snel, en besloot in 1970 om een nieuwe werkplaats te bouwen op de Oude Luikerbaan, vlakbij de Grote Ring van Hasselt.

Dochter Martine (die ook bestuurslid is van Febelcar) stapte na verloop van tijd in het bedrijf, en samen bouwden ze de werkplaats uit tot een vaste waarde, met 9 personeelsleden. Om zich in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen en de continuïteit te verzekeren, sluit Putzeys nu aan bij Cryns Carrosserie Center. Deze groep had al 10 vestigingen in België, en komt nu dus voor het eerst naar Limburg. De ambitieuze onderneming bouwt gestaag verder aan de totale geografische dekking. Ook in West-Vlaanderen en in Brussel kwamen er eerder dit jaar al nieuwe servicepunten bij.

Reageer op dit bericht

Reacties

PUTZEYS N. 2021-04-11 17:51:29

Mooi artikel maar onjuistheden in . Een ervan is Gestart in 1963 Oude Luikerbaan en nieuwe werkplaats is St.Truidersteenweg 284 in 1970

Gerelateerde berichten

Bilzen, Dilsen-Stokkem
Bilzen

Crijns kopieert zaak Bilzen in Dilsen

Het familiebedrijf Crijns, dat in Bilzen een tankstation, carwash, broodjesbar, winkel in autoproducten én een service voor autodetailing uitbaat, gaat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.