Nieuws Limburg Qlife verandert naam in Mooze

Qlife verandert naam in Mooze

Qlife verandert naam in Mooze

De fitnessgroep Qlife, met vestigingen in Hasselt en Sint-Truiden en de studio B-fit in Houthalen, ondergaat de komende weken een hele transformatie.

De concepten vloeien samen en worden aangepast aan de actuele marktvraag. De naam zal veranderen in Mooze Lifestyle Clubs. In Houthalen wordt de dansschool Maex omgetoverd tot een nieuwe Mooze, terwijl ook in Mol en Zolder nieuwe filialen zullen geopend worden.

Qlife is de fitnesszaak van Rob Simons en Chris Schruers. Na de succesvolle start in Sint-Truiden volgde zowat 2 jaar geleden de vestiging op de Corda Campus in Hasselt en B-Fit in Houthalen. De rebranding zal samen met de verhuizing in Houthalen, zo’n 2 miljoen euro kosten. Nieuw is ook dat openingsuren zullen verruimen: sporters zullen bij Mooze 7 dagen op 7 van 7u ’s morgens tot middernacht terecht kunnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.