Nieuws Limburg RaameXpres investeert miljoen in machines

RaameXpres investeert miljoen in machines

RaameXpres investeert miljoen in machines

RaameXpres, het familiebedrijf in Beringen met specialisatie in de productie van ramen en deuren, gaat uitbreiden. De familie Kempeneers investeert hiervoor ruim een miljoen euro in een hoogtechnologische productiemachine. “Ondanks de economische crisis hebben we beslist deze belangrijke investering niet uit te stellen,” aldus Sylvia Kempeneers. “Met deze in België nog unieke machine (een Biesse Uniwin HP voor de kenners) winnen we veel flexibiliteit en efficiëntie. Dat zijn 2 belangrijke eigenschappen om in deze globaliserende markt overeind te blijven.”

RaameXpres maakt al sinds 1978 houten ramen en deuren. In 2000 kwam daar ook de productie van PVC-ramen bij. Intussen staat de tweede generatie aan het hoofd van dit familiebedrijf. De jaarlijkse omzet bedraagt 7,5 miljoen. Er werken 45 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.