Nieuws Limburg Radio Noordzee haalt 25.000 euro op

Radio Noordzee haalt 25.000 euro op

Radio Noordzee haalt 25.000 euro op

De reünie van Radio Noordzee, waarbij de radiomakers van weleer voor een hele week terug achter de microfoon kropen, heeft maar liefst 25.123 euro opgebracht. De begunstigde is het streekfonds Een Hart voor Limburg, dat zich inzet voor minderbedeelde kinderen in de provincie. Tal van bedrijven, maar ook particuliere bezoekers van de tijdelijke radiostudio’s op de Hasseltse Grote Markt, deden hierbij een flinke duit in het zakje. De inkomsten werden gegeneerd uit reclame. Dat er netto zoveel overbleef, was te danken aan alle bedrijven die gratis materialen of diensten hebben aangeboden. Telecombedrijf Mobile Vikings trad daarbij op als hoofdsponsor.

Het was een erg tevreden voorzitter Hilde Houben-Bertrand die namens Een Hart voor Limburg de cheque van Radio Noordzee in ontvangst mocht nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.