Nieuws Limburg Raf Simons debuteert sterk bij Dior

Raf Simons debuteert sterk bij Dior

Raf Simons debuteert sterk bij Dior

De Neerpeltse mode-ontwerper Raf Simons heeft zopas in Parijs zijn eerste collectie voor het modehuis Dior aan het grote publiek getoond. Alle ogen van de wereldpers waren gericht op de show waarmee artistiek directeur Simons zijn illustere voorganger John Galliano moest doen vergeten. En de oud-student van de Media & Design Academie in Genk bracht het er volgens kenners uitstekend van af. “Duidelijk Frans van aard, eerder klassiek, maar dan vertaald naar 2012, kortom: allesbehalve oubollig,” schrijft Jesse Brouns van Knack. Simons had op amper enkele weken tijd een collectie met soireejurken, boljurken en duchessejurken in elkaar geknutseld.

Simons zelf was naar verluidt erg opgelucht na de goede reacties: “Ik ben tevreden dat ik na zeventien jaar werken in de mode op dit niveau sta. Het is een droom die uikomt,” zo liet hij optekenen. In september moet de eerste prêt-à-porter-collectie voor Dior klaar zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.