Nieuws Limburg Raja reageert met rechttrekken van opslagruimte

Raja reageert met rechttrekken van opslagruimte

Raja reageert met rechttrekken van opslagruimte

Raja, de specialist in verpakkingen en magazijnbenodigdheden uit Tongeren, gaat opnieuw uitbreiden. Industrieel vastgoedaanbieder Prologis is gestart met de bouw van een 4de magazijn in de industriezone Tongeren-Oost. Het project is goed voor 16.000 vierkante meter nieuwbouw.

Raja reageert op de gestegen vraag met een forse investering in een extra distributiecentrum. Er is ruimte voor zo’n 25.000 extra palletplaatsen en 600 vierkante meter kantoren. “Deze uitbreiding is vooral te danken aan de enorme groei van de e-commercesector”, zo vertelt General Manager Gidi Pluym. “De laatste jaren werd er sterk ingezet op de uitbouw van een volledig assortiment voor de e-commerce handelaar. We hebben inmiddels voor elke conventionele verpakkingsoplossing ook een milieuvriendelijk alternatief. Met dit nieuwe distributiecentrum kunnen we al deze producten en orders nóg vlotter tot bij onze klanten brengen.”

Raja sloeg in 2001 zijn tenten op in Tongeren omdat het voor hen de perfecte uitvalsbasis is voor verzendingen naar de hele Benelux. “Zij waren bij de eerste bedrijven die zich op Tongeren-Oost vestigden en kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar succesvol ondernemerschap in de Ambiorixstad”, aldus burgemeester Patrick Dewael. “De uitbreiding van Raja zorgt tevens voor extra werkgelegenheid in de regio. Als stad Tongeren zijn we hier dan ook erg blij mee en zijn we ervan overtuigd dat we de goede samenwerking ook de volgende jaren kunnen voortzetten.”

Gidi Pluym bevestigt de nood aan extra werknemers. “Vandaag werken er al 220 mensen bij Raja, waarvan meer dan de helft in onze drie bestaande magazijnen. Momenteel zoeken we nog magazijnmedewerkers, maar ook bedienden voor onder meer de afdelingen HR, marketing en product & purchase. Kandidaten zijn meer dan welkom om te solliciteren en ons sterke team te vervoegen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.