Nieuws Limburg Rajapack pakt prijs in Brussel

Rajapack pakt prijs in Brussel

Rajapack pakt prijs in Brussel

Afgelopen week ontving Rajapack uit Tongeren het eerste keurmerk voor B2B-webshops. Met dit nieuwe label worden webwinkels beloond die volgens de jury goed scoren op vlak van transparantie en betrouwbaarheid.

Becommerce, de beroepsvereniging van online retailers, is al gekend voor de uitreiking van prijzen aan de beste B2C-webshops. Daar komt nu voor het eerst een onderscheiding bij voor digitale winkels die zich op de professionele markt richten. Er werden tijdens een event in Brussel, meteen 3 aanbieders in de bloemetjes gezet: Atos Worldline, Zamro en Rajapack uit Tongeren. Marketingmanager Bart Lambrecht nam de honneurs waar (foto).

Algemeen directeur Wido Bourel van Rajapack is zeer trots dat ook een Limburgs bedrijf erin is geslaagd dit prestigieuze label te bemachtigen: “We zijn enorm fier om te zien dat onze inspanningen van de afgelopen maanden en jaren hun vruchten afwerpen. Limburg bewijst hiermee dat onze regio duidelijk vooroploopt op het vlak van e-commerce en logistiek.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.