Nieuws Limburg Ramenlapper neemt collega uit Genk over

Ramenlapper neemt collega uit Genk over

Ramenlapper neemt collega uit Genk over

Schoonmaakbedrijf LW Cleaning uit Bilzen heeft de klantenportefeuille overgenomen van sectorgenoot Weinbrod Services uit Genk. Beiden zijn vooral actief in de ramenwasserij. LW Cleaning, dat meer dan 20 jaar geleden werd opgericht door Louis Wolfs, heeft klanten in Limburg en Vlaams-Brabant.

LW CleaningNaast de klassieke ramenwasserij, wordt hier de reiniging verzorgd van onder meer dakgoten, veranda’s, rolluiken en zelfs de opkuis van ondergrondse garages. Met de overname van Weinbrod komt er nu ook de activiteit van industriële gevelreiniging bij. Hiervoor werd ook het materiaal van Weinbrod overgenomen. Op die manier kan LW Cleaning nu een aanbod lanceren voor de volledige reinigingswerken aan de buitenkant van gebouwen. Het bedrijf heeft dan ook groei-ambities, wat zich in de toekomst moet vertalen naar extra tewerkstelling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.