Nieuws Limburg RCA uit Hasselt richt joint venture op rond wijn

RCA uit Hasselt richt joint venture op rond wijn

RCA uit Hasselt richt joint venture op rond wijn

Communicatiebureau RCA uit Hasselt, met ruim 70 medewerkers één van de grootste onafhankelijke bureaus in ons land, heeft in Brussel (Diegem) een joint venture opgericht met een Nederlandse sectorgenoot. “Het gaat om een full partnership met het Nederlandse bureau TOT PR uit Rotterdam,” zegt Bruno Leyssens, partner van RCA en hoofd van de PR-afdeling.

“Samen met hen gaan we ons specifiek richten op communicatieprojecten voor klanten in de Belgische wijnmarkt. TOT PR, onder leiding van Anneke Tot, is al sinds 1993 gespecialiseerd in de Nederlandse wijnmarkt en was op zoek naar uitbreiding in België. Zo hebben we elkaar gevonden.” Ook TOT PR verwacht veel van de samenwerking met RCA. Anneke Tot: “Voortaan kunnen wij voor onze klanten als één bureau in heel de Benelux actief zijn. Een tweetalige partner met de nodige kennis van de lokale markt is uiteraard een enorme troef”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.