Nieuws Limburg Reisbureaus springen op Limburgs staycation-concept

Reisbureaus springen op Limburgs staycation-concept

Reisbureaus springen op Limburgs staycation-concept

Selectair, de koepel van meer dan 100 zelfstandige reisbureaus, gaat vakanties voor thuisblijvers uitwerken. Daarvoor heeft de organisatie een samenwerking afgesloten met Staycation Squad, het jonge bedrijf uit Beringen dat personeel uitstuurt om de klanten thuis een vakantiegevoel te geven.

Zoals enkele weken geleden hier aangekondigd, heeft Sophie Naze met Staycation Squad een unieke formule uitgewerkt. Wie thuis vakantie wil vieren, kan voor enkele uren per dag een ‘homie’ reserveren, die als een butler jouw huis omtovert tot een luxueus vakantieoord. “Na onze succesvolle lancering volgden snel de eerste boekingen”, zegt ze. “We ervaren dat de interesse groot is en dat heel veel mensen er een positief gevoel aan overhouden.”

Het concept wordt nu meegenomen in de formules die Selectair aanbiedt. “Klanten kunnen niet alleen bij ons terecht om een reis naar het buitenland of de kust te boeken, maar ook om een all-in exclusieve thuisvakantie op maat te bespreken en te finaliseren”, aldus Pieter Demuynck van Selectair. “Zo hebben we een breder aanbod én meteen een alternatief voor mensen die liever niet naar het buitenland willen of kunnen gaan. Daarbij heeft het aanbod van Staycation Squad ons zo geprikkeld, dat wij het volledige pakket in onze formules hebben opgenomen.”

Sophie Naze is content. “Deze samenwerking is een win-winsituatie. Selectair heeft nu in het aanbod voor ieder wat wils, en wij krijgen er een extra instroomkanaal bij. Als je op zo’n manier in moeilijke tijden kan samenwerken, is dat fantastisch, toch?”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer