Nieuws Limburg Rekruteringsbedrijf vestigt zich in West-Limburg

Rekruteringsbedrijf vestigt zich in West-Limburg

Rekruteringsbedrijf vestigt zich in West-Limburg

Rekruteringsbureau Talentus breidt de dienstverlening in Limburg sterk uit. Om het westen van onze provincie te bedienen, werd een gloednieuwe vestiging geopend in Tessenderlo.

“Vanuit het kantoor Tessenderlo zullen we uiteraard een deel van Limburg bedienen, maar kijken we ook naar de zuiderkempen”, zegt districtmanager Jan Stockman. “De nieuwe vestiging ligt aan De Kolmen, net buiten het centrum. Een bewuste keuze om de bereikbaarheid te verhogen.”

Talentus heeft nieuwe medewerkers aangeworven om de Looise vestiging te bevolken. “Na hun opleiding in andere filialen zijn ze als een voltallig team ingetrokken in het nieuwe pand”, aldus HR Officer Nikki Aerts.

Het kantoor focust op KMO’s uit de regio. “We merken wel dat de meerderheid van het potentieel zich in sectoren bevindt als logistiek, life sciences en farma”, besluit de districtmanager.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.